Cleo Hooyer

Werkgelukdeskundige / Loopbaancoach

“Werkgeluk speelt een belangrijke rol in het levensgeluk van iedereen en zeker ook in dat van vrouwen in de overgang”

Wat ik voor jou kan betekenen

Vrouwen in de levensfase van de overgang leer ik meer vertrouwen te voelen en te ontdekken waar hun authentieke kracht en potentieel ligt. Weet wat je waard bent en geloof in jezelf! Weet ook hoe belangrijk het is actief onderdeel te zijn van de dynamische arbeidsmarkt. Hoe ga je dat inrichten voor jezelf de komende jaren en wat heb je nodig? Werkgeluk speelt een belangrijke rol in het levensgeluk van iedereen en zeker ook in dat van vrouwen in de overgang. Gewend als je bent om meerdere ballen in de lucht te houden, kan disbalans ontstaan in je functioneren en je gevoel van persoonlijk werkplezier. Door je te coachen op thema’s als werkplezier en zingeving, krijg je inzichten en handvatten om mee aan de slag te gaan. Zelfregie is hierin belangrijk: waar heb je zelf invloed op. 

Wat ik doe

In samenwerking met mijn opdrachtgevers onderzoek ik welke coachvraag en doelen iemand heeft. Wat is de specifieke behoefte? Dit kan liggen op het gebied van loopbaan, de balans werk-leven, stress & burn-out en/of werkgeluk. Ik zet verschillende coachtechnieken en interventies in. Het doel is iemand nieuwe inzichten te laten krijgen en zich bewust te worden van eventuele belemmeringen. Daardoor kan diegene oude patronen doorbreken en nieuwe stappen nemen. Mijn kracht ligt in het enthousiasmeren en inspireren van mensen die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan en/of het vergroten van hun werkgeluk. Mijn kennis van LinkedIn, netwerken en personal branding maakt dat kandidaten leren de juiste stappen te nemen om nieuw werk te veroveren. 

Wie ik ben

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, een 50-plusser met twee pubers. Mijn achtergrond in recruitment en werving & selectie heeft me een breed netwerk opgeleverd en veel kennis van de arbeidsmarkt. In 2009 heb ik bewust gekozen voor het loopbaanvak en ben voor mezelf begonnen als zelfstandig loopbaancoach- en trainer. De afgelopen dertien jaar heb ik voor verschillende organisaties gewerkt op het vlak van arbeidsmobiliteit, loopbaanbegeleiding en outplacement. Als opgeleid werkgelukdeskundige geef ik regelmatig trainingen voor organisaties en coaching voor individuen.