Shereen Leissius

Stress- en burn-out coach / Imago stylist 

“Ik geef vrouwen de kans om naar zichzelf te kijken, zichzelf te waarderen en het beste uit zichzelf te halen.”

Wat ik voor jou kan betekenen

Zit je in de levensfase van de overgang, dan bespreken we hoe jij met eventuele stressgerelateerde klachten in deze fase van je leven kunt omgaan. Als je verschillende ballen in de lucht hebben te houden, helpt het te kijken waar stressoren zitten. En hoe je aandacht kunt hebben voor ontspanning. Samen leggen we de relatie tussen oorzaak en gevolg om de verstoorde balans te herstellen. Je leert je energieniveau opbouwen en je weer vitaler te voelen. Ook kunnen vrouwen merken dat er op een gegeven moment lichamelijke veranderingen plaatsvinden. Dat kan zichtbaar zijn in je gewicht dat begint te schommelen. Ik kijk graag samen met vrouwen naar hun uiterlijke presentatie, zodat zij lekker in hun vel kunnen (blijven) zitten. 

Wat ik doe

Ik geef vrouwen de kans om naar zichzelf te kijken, zichzelf te waarderen en het beste uit zichzelf te halen. Door je letterlijk en figuurlijk een spiegel voor te houden. Ontdek hoe je je kwaliteiten meer zichtbaar kunt maken, zodat je overtuigender en effectiever functioneert. Met behulp van kleur- en stylingadviezen die je zelfvertrouwen versterken.

Wie ik ben

Ik ben Shereen Leissius: 50-plusser, moeder van twee jongvolwassenen en geïnteresseerd in het wel en wee van vrouwen vanuit diverse invalshoeken. Zoals werk, stress, loopbaan, personal branding, kleuradvies en image-coaching en styling. Met mijn achtergrond in HR en recruitment heb ik veel kennis van de arbeidsmarkt en organisaties. Daarnaast ben ik opgeleid tot image-coach en stylist en gespecialiseerd in stress en burn-out.