Fida van Loen

Levensfase- en loopbaancoach

“Grote veranderingen komen vaak tot stand door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel.”

Wat ik voor jou kan betekenen

In de levensfase van de overgang heb je als vrouw vele ballen in de lucht te houden. De combinatie van werk, lichamelijke en mentale veranderingen, eventuele mantelzorg en het opvoeden van kinderen (of het uitzwaaien van hen) kan leiden tot onrust. Het kan je stress geven en een gevoel van weinig voldoening of zelfs jezelf kwijt zijn. Samen kijken we wat echt belangrijk voor jou is en wat je energie geeft. Door helderheid te creëren over wat zingeving en plezier voor je inhoudt en hoe je dit bereikt, leer je een betere balans te krijgen tussen werk en de andere aspecten van je leven. Graag loop ik een stukje met je mee op jouw pad.  

Wat ik doe

Samen met jou onderzoek ik waar je tegenaan loopt, welke patronen je in de weg zitten en welke emoties onder je gedrag en gevoelens zitten. Met die inzichten leer je opnieuw de regie te nemen in je leven. Dit alles leidt tot beweging, ontwikkeling en meer zelfvertrouwen. Grote veranderingen komen vaak tot stand door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel. Ik luister, spiegel en ben betrokken op een speelse, lichte manier. 

Wie ik ben

Mijn naam is Fida van Loen. Ik ben zestig jaar, moeder van twee volwassen dochters, oma van een kleinzoon. Ik heb ervaring met veel verschillende levensfases, ook die waarin de overgang een rol speelt. Mijn achtergrond ligt in de Jeugdzorg en inmiddels werk ik al jaren als Recruiter en (Loopbaan)coach. Daarnaast richt ik mij nu als Levensfasecoach op het welzijn van de ander in de breedste zin van het woord en ook op de overgang, die zo veel impact kan hebben op het leven van een vrouw.