Altijd maatwerk

Op basis van jouw specifieke situatie stellen wij een maatwerktraject op om je vitaliteit te versterken. Wat weer een positieve invloed heeft op je dagelijks leven en je werk. Dit persoonlijke traject duurt maximaal 6 maanden en bestaat uit 4 tot 9 sessies in ons expertisecentrum.

Werkgevers

Maatwerk

Doelstelling Pro-Homeostase maatwerktraject

Dat vrouwen...

  • zich vitaler en krachtiger voelen
  • zich bewuster zijn van de invloed van voeding, beweging en stress op dagelijks leven en werk
  • een betere balans ervaren tussen werk en privé
  • inzicht krijgen of klachten gerelateerd zijn aan de overgang
  • minder ziekteverzuim en uitval hebben
  • minder last krijgen van overgangsklachten zoals opvliegers en stemmingswisselingen
  • vooraf beter voorbereid zijn op de overgang (preventief dus)

Uit de praktijk

Ik wist niet dat mijn burn-out klachten eigenlijk overgangsklachten waren. Wat een eye opener.
Zit nu weer lekker in mijn vel en ben weer volop aan het werk. 

Ina (58)

De thema's van het Pro-Homeostase maatwerktraject

Balans werk en privé

Ben je in staat om je dagelijks leven goed en plezierig te laten verlopen, zowel op je werk als privé? Veel factoren zijn van invloed. Denk aan je gezinssituatie, eventuele mantelzorg en/of kostwinnerschap. Stel jij de juiste prioriteiten of heb je daar nieuwe inzichten bij nodig? Wat is de invloed van thuiswerken op de werk-privébalans?

Hormonen

Hormonen bepalen bijna alle processen in je lichaam. Bijvoorbeeld je energieniveau, waar je vet vasthoudt en of je honger hebt. Heb jij last van slapeloosheid, opvliegers en/of gewrichtsklachten? Je leert bij ons welke hormonen belangrijk zijn in de overgangsperiode en hoe jij positieve invloed op je hormoonbalans kan uitoefenen.

Leefstijl & voeding

Weet je dat ontspanning nodig is voor herstel van het lichaam en een goede spijsvertering? Een schommelende bloedsuikerspiegel heeft enorme invloed op je energieniveau. Wij helpen jou om meer inzicht te krijgen in de verschillende voedings- en leefstijlfactoren die een positieve invloed hebben op jouw vitaliteit.

Stress en burn-out

Voel jij je gespannen en rusteloos en ben je uitgevallen of dreig je uit te vallen op je werk? 
Wist je dat burn-out klachten veel op overgangsklachten lijken? Wij bieden begeleiding om stress te verminderen en mentale en fysieke veerkracht te vergroten.

Werk en loopbaan

Loopbaancoaching zorgt voor bewustwording van wat voor jou van belang is in je loopbaan. Heb je genoeg uitdaging in je werk? Zie jij jezelf de komende 5 jaar nog in je huidige functie en/of bij het huidige bedrijf werken? Door aandacht te besteden aan je loopbaan, kun je een nieuwe richting bepalen en betere keuzes maken.

Signalen en klachten

De overgang is een periode van lichamelijke en psychische veranderingen, waarbij klachten kunnen ontstaan. Bewust worden van de signalen is de eerste stap naar een gezond lichaam. Onze specialisten werken samen met jou om te onderzoeken waar een klacht vandaan komt en wat de beste behandeling is.

Imago

Voel jij je onzekerder over je uiterlijk in deze levensfase? Wij helpen je om met kleuren, kledingstijlen en accessoires een boost te geven aan je zelfvertrouwen. Door je uiterlijke presentatie te verbinden met wie je innerlijk bent, zorg je voor een krachtige en authentieke uitstraling.

Werkgeluk

Met plezier naar je werk gaan, energie voelen en er voldoening uithalen zijn belangrijke thema's. Wij werken met de werkgelukpijlers: plezier, voldoening en zingeving. Samen met jou gaan we op zoek naar wat werkgeluk voor jou betekent.

Logo Pro-Homeostase

Wij informeren je graag over ons maatwerktraject. Het eerste gesprek is gratis!

Contact
Projob

Meer informatie over groepssessies en ons trainingsaanbod? Lees meer op de website van Projob.

Lees meer