Judith Meijer

Loopbaan- en intuïtief coach

Wat ik voor jou kan betekenen

Als intuïtief systemisch coach betrek ik bij elke coachgesprek/ vraagstuk de energie van jouw lichaam. Dat doe ik omdat er op die manier op alle lagen door intuïtief in te voelen of mee te voelen aangeraakt worden. Zo komen we er samen achter waar de problematiek of vraagstukken van jou vandaan komen. Wat sla je op in je lijf? Welke pijn is er? Wat voel jij daar dagelijks van? Op deze manier kan het lichaamsbewustzijn vergroot en verder ontwikkeld worden. Door daarbij ook de kracht van de adem en het brein erbij te betrekken, brengen we samen positieve verandering teweeg.

Wat ik doe

Ik werk op een progressiegerichte manier naar oplossingen toe, altijd vanuit persoonlijke verbinding, empathie en daadkracht. Samen gaan we vanuit meerdere lagen op onderzoek uit, denk daarbij aan je mindset, je brein, je emoties en systemische invloeden. Door systemische coaching en opstellingen kunnen we blokkades en patronen die nu onbewust en niet effectief zijn, bewust aangaan en verandering creëren. Zo help ik je graag, stap voor stap, bewuster in het leven te staan en de groei door te maken die jij nodig hebt.

Wie ik ben

Ik ben een bewuste, gevoelige en positieve vrouw. Geboren in 1981 in het mooie Castricum vlakbij het strand, duinen en het bos. Daar ben ik vaak te vinden om lekker in mijn lijf te komen en te genieten van de rust en de Hollandse natuur. Ik ben moeder van twee dynamische jongens van 11 en 8. Leven vanuit compassie, gevoel en verbinding is waar ik mij goed bij voel. Zowel privé als in mijn werk. Na mijn studie startte ik in 2007 in het recruitment- en HR vak, maar ik voelde dat coaching en training de richting was die ik op wilde. Ik verlegde mijn focus naar coachen en trainen en volgde daarvoor diverse opleiding. Ik coach op een intuïtieve manier met aandacht voor het energetische lichaamswerk. Dit vertaal ik in de praktijk in werken vanuit een holistisch oogpunt. Voor mij is alles energie en zijn geest, lichaam en levensessentie met elkaar verbonden.