Linda van der Zouw

Psychosomatisch fysiotherapeut

“Jij als cliënt staat centraal. Samen maken we een behandeling ‘op maat’. En ik zet daarbij alles in wat nodig is en ook alles wat ik in huis heb. Mijn motto is: een veerkrachtig lichaam en een weerbare geest.” 

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik ben een luisterend oor voor jouw verhaal, zodat je je gezien, gevoeld en gehoord voelt in deze fase van je leven waarin de overgang een rol speelt. Vanuit het verhaal vinden we aanknopingspunten om direct mee aan de slag te gaan. Dat doe ik in samenwerking met jou. Graag werk ik vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. 

Wat ik doe

Het lichaam is een goede ingang om jezelf te ontdekken. Ik combineer lichaamsgericht werken (BodyMind) met coaching. Accenten liggen op ervaren, voelen, ademen, ontspannen en het verkennen van je innerlijke wereld in het hier en nu. Je krijgt praktische en concrete handvatten waar je direct wat mee kunt in je dagelijks leven. 

Wie ik ben

Ik werk vanuit een robuuste zachtheid, humor en een sterk observatievermogen. Laat de taal van lichaam en houding het woord maar doen. De connectie tussen Body & Mind is waar in geloof en het is mijn passie om je de helende kracht daarvan aan den lijve te laten ondervinden. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring binnen de fysiotherapie en ik werk al meer dan twintig jaar als psychosomatisch (fysio)therapeut.