Marieke Verhagen

 Senior Coach / Conflictbegeleider 

“Houding, gedrag en mindset kun je niet los zien van voeding en leefstijl.”

Wat ik voor jou kan betekenen

In mijn praktijk heb ik geleerd samenhang te ontdekken tussen dat wat voor stress zorgt bij vrouwen in de levensfase van de overgang en de overgang zelf met al haar specifieke uitingsvormen. Houding, gedrag en mindset kun je niet los zien van voeding en leefstijl. Door helder te maken wat voor onbalans zorgt, help ik je bij het bewust worden van wat anders kan. Ik bied heldere handvatten voor een passend en waardevol leven, waarin je zelfregie en kracht ervaart.  

Wat ik doe

Ik ondersteun je bij het helder maken van eigen obstakels, improductieve gedragspatronen, leefgewoontes en communicatiestijlen. Ik benoem dat wat stress oplevert en ik probeer vooral duidelijk te krijgen wat van waarde is in iemands leven. We kijken waar je met enkele (kleine) acties al wat kunt veranderen. We creëren ruimte voor vernieuwing met een heldere focus en plan van aanpak. Vraagstukken kunnen werkgerelateerd zijn of persoonlijke en relationele kwesties betreffen. Ik maak gebruik van systemische opstellingen en methoden zoals NLP, Geweldloze Communicatie en ACT. 

Wie ik ben

Verschillende impactvolle gebeurtenissen in een relatief korte tijd, hebben mij in 2005 doen besluiten tot een carrière-switch: van specialist in werving en selectie naar loopbaanprofessional. Bij Projob heb ik in 2006 de afdeling Coaching & Training opgezet, nu een volwassen afdeling met fijne en vakkundige professionals. Ook al ben ik inmiddels de zestig gepasseerd, ik vind het prachtig om te blijven leren, zeker ook van mijn cliënten en opdrachtgevers!