Marja Beumer

Oprichter / Arbeidsmarktdeskundige 

“Ik heb een missie: zorgen dat de levensfase van de werkende vrouw waarin de overgang een rol speelt, zeer serieus genomen gaat worden.”

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik laat je bewust worden van de kracht die je zelf hebt om je eigen keuzes te maken. Keuzes in hoe je omgaat met de factoren die onderdeel uitmaken van de levensfase waar je je op dat moment in bevindt. Als je daar inzicht in hebt, kun je meer regie houden over je leven. Je ervaart meer rust en bent in staat je welzijn te vergroten.

Wat ik doe

Ik maak thema’s bespreekbaar die door de constante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt serieuze aandacht verdienen. Door op een vernieuwende manier naar mens en organisatie te kijken en hierover het gesprek aan te gaan, streef ik naar een gezonde balans tussen de organisatiedoelen en het welzijn van de werkende mens.

Wie ik ben

Een verbinder vanuit hoofd, hart en ziel. Ik ben een ondernemer. En ik heb een missie: zorgen dat de levensfase van de werkende vrouw waarin de overgang een rol speelt, zeer serieus genomen gaat worden. Door zowel de vrouw zelf als door organisaties en bedrijven. Dit gaat niet alleen de overgang want daar wordt gelukkig al veel over gesproken, maar dit gaat over een grotere beweging die op gang moet komen.